BREAKING NEWS

Monday, November 20, 2023

FORTRESS UNDER SIEGE – ENVY MINI TOUR | Live @ Temple Athens – Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

 Special guests: SEBIA

Opening act: ALCHEMISTS

Doors open 20:00

Εισιτήρια: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ

Η προπώληση γίνεται μέσω του cometogether.live στο παρακάτω link:

https://cometogether.live/event/589/fortress-under-siege-envy-mini-tour-special-guests-sebia-alchemists-live-at-temple

και στο Sirens Records – Νικηταρά 14 – Αθήνα 10678, τηλ 210-3822304 & 6977-896655

Facebook event: https://www.facebook.com/events/7130194570334849

Temple Athens

Ίακχου 17 – 11854 Αθήνα
• FB: https://www.facebook.com/templeliveclub
• Τηλ.: +30 210 3468523

===========================================

Οι Fortress Under Siege, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ ‘Envy’ βρίσκονται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τις πρώτες ημερομηνίες του Envy Tour!

Πέμπτη 23/11/2023, Sofia (BG) - Live & Loud Club

Παρασκευή 24/11/2023, Thessaloniki (GR) - Eightball Club

Σάββατο 25/11/2023, Athens (GR) - Temple

Ο νέος δίσκος “Envy” θα κυκλοφορήσει από την ROAR Rock of Angels Records στις 13 Οκτωβρίου 20023 σε Digipack CD, Black / Yellow splatter LP σε περιορισμένη έκδοση 500 τεμαχίων και σε ψηφιακή μορφή.

Pre-order here: https://roar.gr/smartlinks/fus-envy/

Έχοντας σχηματιστεί στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του 1990 οι FORTESS UNDER SIEGE παίζουν power progressive metal συνδυάζοντας παραδοσιακό heavy metal με τεχνικό και μελωδικό power metal. Έχοντας κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους mini CD to 1996 είναι από τα πρώτα ελληνικά σχήματα που έπαιξαν progressive power metal. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει τρία ακόμα ολοκληρωμένα άλμπουμ “The Mortal Flesh of Love” (2011), “Phoenix Rising” (2014), “Atlantis” (2020).


Κατά τη διάρκεια της πανδημίας οι FORTRESS UNDER SIEGE κατάφεραν να μετατρέψουν το πρόβλημα σε ευκαιρία, συνέχισαν να προβάρουν νέο υλικό με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2021 να ηχογραφήσουν το νέο τους άλμπουμ “Envy” στα Devasoundz Studios με παραγωγό τον Fotis Benardo. Έχοντας το νέο δίσκο στο οπλοστάσιο τους κατάφεραν στα τέλη του 202 να έρθουν σε συμφωνία με την ROAR! Rock of Angels Records, μία συμφωνία που αφορά στους τρεις επόμενους δίσκους του συγκροτήματος και διασφαλίζει την συνέχεια τους συγκροτήματος για τα επόμενα χρόνια. Το νέο άλμπουμ “Envy” είναι το πιο δυνατό άλμπουμ των FORTRESS UNDER SIEGE μέχρι σήμερα, προσφέροντας μοντέρνο power metal χωρίς όμως να χάνεται η σύνδεση με το ηχητικό τους παρελθόν. Το στιχουργικό πλαίσιο είναι ποικίλο καλύπτοντας ιστορικά, μυθολογικά, κοινωνικά μέχρι και θέματα επιστημονικής φαντασίας. Στο εξώφυλλο φιλοξενείται για μια ακόμα φορά ένα έργο του Ιωάννη Κούτρικα, λειτουργώντας ως αλληγορία τoυ Φθόνου με μια όμορφη γυναικεία μορφή με κέρατα.

Έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Accept, Helloween, Epica Hammerfall, Battle Beast, Guano Apes, Serious Black μεταξύ άλλων οι Fortress Under Siege βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία να κλείσουν όσες περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις μπορούν τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν τη μουσική τους σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο κοινό!

The lyrical power prog metal adventure continues...


FORTRESS UNDER SIEGE:

Tasos Lazaris – Vocals

Fotis Sotiropoulos – Lead Guitars

Themis Gourlis – Rhythm Guitars

George Georgiou – Keyboadrs

St.evens Kopanakis – Bass

Dimitris Kapoukakis – Drums

Envy official videos:

Ride The Thunder: https://youtu.be/BvhKbsmL3sk?si=xGudeU43iJr7GqWg

Distant Voices: https://youtu.be/ttHI5A8je7k?si=PfhJ2Gpp7B0ALL7L

Disobey: https://youtu.be/dqOEJ4OPewI?si=vZsBHR67Re3h_yc9

Special guests οι SEBIA

"Οι Sebia είναι ένα Hard Rock / Metal συγκρότημα από την Αθήνα. Το συγκρότημα ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2020 από τους Νίκο Γαβαλά, Κωνσταντίνο Κυρίτση και Λεωνίδα Περιφάνη. Με αρκετά live στο ενεργητικό τους, οι Sebia κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι του 2023 το Debut album τους με τίτλο Acceptance of Reality. Οι επιρροές ποικίλουν μιας και η μπάντα έχει τελείως διαφορετικά ακούσματα αλλά δείχνει με τον τρόπο της να παντρεύει στυλ και να προσπαθεί να δημιουργήσει μέσω της μίξης των ειδών. Μέσω του ονόματος του group, έχουν δημιουργήσει μία ολόκληρη μυθολογία που στοιχεία της ιστορίας βρίσκονται μέσα στα κομμάτια τους. Τα μέλη της μπάντας:

Νίκος Γαβαλάς – Bass (Backing Vocals), Παύλος Κουναλάκης – Drums, Λεωνίδας Περιφάνης – Vocals, Κωνσταντίνος Κυρίτσης – Lead Guitar

https://www.facebook.com/sebia.official

https://www.instagram.com/sebia.official

https://sebiatheband.wixsite.com/sebia-official

https://www.youtube.com/channel/UCT6gQUVZ4vckp2gb1cQGlOQ

https://sebia.bandcamp.com/yum

Opening act οι ALCHEMISTS

Οι Alchemists, μια νεαρή μπάντα από την Αθήνα, κάνει το ντεμπούτο της στα μεγάλα lives, με νέα τραγουδίστρια στα ηνία. Κινούνται στον χώρο του Hard Rock ήχου, έχοντας πάντα μερικά πιο μοντέρνα στοιχεία της σύγχρονης Metal σκηνής. Θα ακούσουμε υλικό από το σύντομα επερχόμενο debut album τους.

SOCIAL MEDIA :

Instagram :
https://www.instagram.com/alchemists_band/
Facebook :
https://www.facebook.com/Official.AlchemistShare this:

Post a Comment

 
Copyright © 2011 - 2024 Rage Radio Web Station
Designed by RageRadioWebStation RageRadioWebStation. Designed by RAGERADIOWEBSTATION