Monday, June 10, 2024

Οι Break The Cycle Κυκλοφορούν Το Νέο Single “Buried Beneath”


Break The Cycle - Buried Beneath (Official Visualizer)

(Δείτε το εδώ)

Οι Break The Cycle είναι μια metalcore μπάντα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Η μπάντα ιδρύθηκε στην Κέρκυρα το 2019 από τους δύο κιθαρίστες. Οι υπόλοιποι μέλη της μπάντας εντάχθηκαν σύντομα για να συμπληρώσουν μια μπάντα 4 μελών που αποτελείται από δύο κιθαρίστες, έναν τραγουδιστή και ένα ντράμερ.

Ο ήχος των BreakTheCycle επηρεάζεται σημαντικά από μπάντες όπως οι In Flames, Architects και As I Lay Dying.

Μέσα από την πανδημία COVID, η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της πρωτότυπο single "Through Pain and Sorrow", καθώς και τη δική της metalcore εκδοχή του τραγουδιού "Papercut" των Linkin Park και το πιο πρόσφατο single "Buried Beneath".

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το official visualizer για το single "Buried Beneath":

Break The Cycle - Buried Beneath (OFFICIAL VISUALIZER)

If you liked this video please hit the 'Like' and 'Subscribe' buttons and Share it with your friends! For more content don't forget to follow us on: Instagram: Facebook: Official website: Spotify: ...

Official Links:

Share this:

Post a Comment

Copyright © 2011 - 2024 Rage Radio Web Station
Designed by RageRadioWebStation RageRadioWebStation. Designed by RAGERADIOWEBSTATION